Server side tracking

Med stadig strengere krav til personvern og databeskyttelse, er det avgjørende at din datainnsamling er både presis og sikker. Server-side tracking gjennom server-side Google Tag Manager (sGTM) tilbyr en avansert løsning for å forbedre datahåndtering, ytelse og personvern. Hos Digital Partner bistår vi med implementering av server-side tracking-løsninger som gir deg full kontroll over dine data, samtidig som du forbedrer brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

Hva er server-side tracking?

Server-side tracking flytter sporing og datainnsamling fra brukerens nettleser til en server, noe som gir flere fordeler:

 • Økt personvern: Data samles inn på en måte som reduserer risikoen for brudd på personvernet, og overholder gjeldende regelverk som GDPR.
 • Forbedret datanøyaktighet: Ved å unngå begrensningene til ad-blockere og Intelligent Tracking Prevention (ITP), sikrer du mer pålitelig datainnsamling.
 • Ytelsesforbedringer: Reduserer belastningen på brukerens nettleser, noe som fører til raskere sideinnlasting og en bedre brukeropplevelse.
 • Førsteparts-informasjonskapsler: Bruk av førsteparts-informasjonskapsler for å forbedre sporingens nøyaktighet og pålitelighet.

Våre tjenester innen server-side tracking

1. Analyse og rådgivning

Vi starter med en grundig analyse av dine nåværende sporings- og datainnsamlingsmetoder for å identifisere forbedringsområder.

 • Gjennomgang av eksisterende oppsett: Vi analyserer ditt nåværende Google Tag Manager (GTM) oppsett og identifiserer muligheter for å flytte til server-side tracking.
 • Strategisk rådgivning: Vi gir anbefalinger basert på dine forretningsmål og tekniske krav, slik at du får mest mulig ut av server-side tracking.

2. Implementering av sGTM

Vi hjelper deg med å sette opp og konfigurere server-side Google Tag Manager (sGTM) for å sikre en sømløs overgang fra klient-side til server-side tracking.

 • Oppsett av servermiljø: Vi konfigurerer det nødvendige servermiljøet for å støtte sGTM, inkludert valg av plattform og sikkerhetskonfigurasjoner.
 • Migrering av tags: Vi migrerer eksisterende tags fra klient-side GTM til sGTM og sørger for at de fungerer optimalt.
 • Datainnsamling og behandling: Vi implementerer sporingskoder som sikrer at data samles inn og behandles korrekt på serveren.

3. Optimalisering og ytelsesforbedring

Ved å bruke server-side tracking kan vi optimalisere sporingsoppsettet ditt for bedre ytelse og nøyaktighet.

 • Redusert belastning: Flytting av sporing til serveren reduserer belastningen på brukerens nettleser, noe som forbedrer sideinnlastingstider.
 • Forbedret dataintegritet: Vi sikrer at dataene dine er nøyaktige og pålitelige ved å minimere tap forårsaket av ad-blockere og ITP.
 • Tilpassede løsninger: Vi tilpasser løsninger som møter dine spesifikke behov, inkludert integrasjoner med tredjepartsverktøy og plattformer.

4. Kontinuerlig overvåking og vedlikehold

Etter implementeringen tilbyr vi løpende overvåking og vedlikehold for å sikre at ditt sGTM-oppsett fungerer optimalt og forblir oppdatert med de nyeste standardene.

 • Sanntidsovervåking: Vi overvåker ytelsen til ditt sGTM-oppsett i sanntid for å identifisere og løse eventuelle problemer umiddelbart.
 • Regelmessige oppdateringer: Vi sørger for at ditt sGTM-oppsett holdes oppdatert med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.
 • Teknisk support: Vi tilbyr teknisk support for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller utfordringer som oppstår etter implementeringen.

Hvorfor velge Digital Partner for server-side tracking?

Hos Digital Partner kombinerer vi teknisk ekspertise med en dyp forståelse av datainnsamling og personvern for å tilby omfattende server-side tracking-løsninger. Våre fordeler inkluderer:

 • Erfaring og kompetanse: Et team av erfarne utviklere og analytikere som spesialiserer seg på datainnsamling og sporingsoppsett.
 • Tilpassede løsninger: Skreddersydde løsninger som er tilpasset dine unike behov og mål.
 • Kontinuerlig støtte: Løpende støtte og vedlikehold for å sikre at ditt sGTM-oppsett fungerer optimalt og forblir oppdatert.

Kontakt oss

Server-side tracking via sGTM gir deg muligheten til å forbedre datainnsamlingen, styrke personvernet og optimalisere ytelsen på din nettside. Med Digital Partner som din samarbeidspartner kan du være trygg på at ditt sporingsoppsett er nøyaktig, sikkert og effektivt. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre server-side tracking-tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å ta datainnsamlingen til neste nivå.

Ta kontakt

Navn *
Bedrift *
E-Post *
Melding *
Takk! Vi vil svare deg så snart som mulig.
Ups.. Det oppstod en feil.
Kontakt oss

Din partner i digital vekst

Lyst til å utforske hvordan vår ekspertise kan hjelpe deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat
Kontakt oss nå